SZC logo

Nógrád Megyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203048/013 | 2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem útja 50.

Intézmény logo

Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

Iskolánk 70 éve kezdte meg működését. Az eltelt idő hatalmas tapasztalatot ad és a szakma iránti elkötelezettséget jelenti minden itt tanító pedagógusnak. Az oktatáspolitikai változások mindig új kihívások elé állították az intézményt. 2015. július 1-je óta a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum tagintézménye. Oktatótestületünk jól képzett, motivált, a folyamatos megújulásra nyitott, fiatalos lendületű. Ezt a szellemiséget próbáljuk
diákjaink felé is közvetíteni a mindennapi munka során, akik tanulmányi átlagukkal egyenes arányban szép ösztöndíjat is magukénak tudhatnak.

Az intézmény duális partnerei a Dr. Kenessey Albert Kórház és Rendelőintézet, ill. számos sportegyesület (Palóc Farkasok). Együttműködési megállapodásunk két magyarországi felsőoktatási intézménnyel van (Semmelweis Egyetem, Neumann János Egyetem), mely lehetővé teszi, hogy tanulóink az iskolából technikusi oklevéllel léphessenek ki tanulmányaik befejezésével.

Iskolánk a Magyar Vöröskereszt bázisiskolája. Sikeres ERASMUS+ pályázatok teszik lehetővé, hogy külföldön töltsék diákjaink szakmai gyakorlatukat. Jól felszerelt egészségügyi demonstrációs termek, informatikai szaktantermek, elektrotechnikai labor, kondicionáló termek, tornacsarnok, kültéri fitnesz park áll rendelkezésünkre. Változatos diákprogramok, tanulást támogató foglalkozások, számos sportolási lehetőség közül választhatnak a nálunk tanuló diákok.

BemutatkozásBemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Nógrád Megyei Szakképzési Centrum


Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum

2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem útja 50.

Telefon: +3635300975

E-mail: szentgyorgyi@nmszc.hu

OM azonosító: 203048/013


2024Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum